Golden Rose Matte Lipstick Crayon

165ден

Мат кармин Крејон може лесно да се нанесе со кадифена мат и мека формула и дава висока покриеност.

Навлажнувачи и витамин Е во формулата, ги храни усните и го спречува сушењето.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Information

X