Напомена: Поради зголемен број на нарачки, испораката на вашата нарачка ќе биде одложена за неколку работни дена.
Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари!

Jавете ни се: +389 75 425 406

Golden Rose x Cozmetro

КЛУБ КАРТИЧКИ

Полн со поволности и попусти!

Програма за лојалност

Подобрете го вашето шопинг искуство со нашите Gold и Silver клуб картички! Уживајте во значителни заштеди и ексклузивни поволности прилагодени само за вас.

Нашата програма за картички за лојалност е дизајнирана да ги награди нашите лојални клиенти со ексклузивни попусти и поволности. Дознајте повеќе и аплицирајте за картичка подолу!

-7%

попуст со Silver (сребрена) картичка!

-12%

попуст со Gold (златна) картичка!

Најчесто поставувани прашања

– Сребрена картичка за лојалност: Направете нарачка со минимален износ од 3.000 МКД за да се квалификувате.
– Златна картичка за лојалност: Направете нарачка со минимален износ од 6.000 МКД за да се квалификувате.

Доколку исполнувате некоја од овие квалификации, можете да аплицирате во продавница или онлајн преку формуларот што се наоѓа подолу.

Сопствениците на Silver (сребрена) клуб картичка добиваат 7% попуст на сите нивни нарачки. Сопствениците на Gold (златна) клуб картичка имаат право на попуст од 12% при секое купување.

Да, можете да надградите од Silver (сребрена) на Gold (златна) картичка откако ќе го исполните минималниот износ на нарачка од 6.000 МКД. Ве молиме контактирајте со нашата служба за корисници за процесот на надградба.

Вашата Cozmetro клуб картичка нема датум на истекување. Можете да ја користите картичката онолку долго колку што сакате!

Освен таксата за испорака на картичката до вашата адреса, приклучувањето кон нашата програма за клуб картички е потполно бесплатно. Можете исто така да изберете да ја добиете клуб картичката во нашите продавници за да ја отстраните таксата за испорака. Нашата цел е да ги наградиме нашите лојални клиенти и да го подобриме вашето искуство за купување.

Едноставно прикажете ја вашата клуб картичка при наплата во продавницата. Ако изберете да нарачате преку Интернет, внесете го бројот на Клуб картичката во полето “Код на купон” при наплатата.

Не, попустот на вашата клуб картичка не може да се користи заедно со други промоции освен ако не е поинаку наведено.

Ако ја изгубите вашата клуб картичка, ве молиме контактирајте не веднаш. Ќе ја откажеме вашата стара картичка и ќе издадеме нова.

За целосна листа на услови, посетете ја оваа страница. Ве охрабруваме да ги прочитате за да ги разберете сите аспекти на Програмата за клуб картички.

Аплицирај за клуб картичка

X