Политика за приватност

Последно ажурирана на 19 февруари 2024 година.

Оваа политика за приватност за КОЗМЕТРО ДООЕЛ („Компанијата“, „ние“, „нас“ или „наше“), опишува како и зошто можеме да ги собираме, чуваме, користиме и/или споделуваме („обработуваме“) вашите податоци кога ги користете нашите услуги („Услуги“), како на пример кога:

 1. Ја посетете ја нашата веб-страна на https://cozmetro.com/ или која било наша веб-страница што се поврзува со ова политика за приватност.
 2. Се вклучете со нас на други поврзани начини, вклучувајќи какви било продажби, маркетинг или настани.

Прашања или грижи? Читањето на ова политика за приватност ќе ви помогне да ги разберете вашите права и избори за приватност. Ако не се согласувате со нашите политики и практики, ве молиме да не ги користите нашите услуги. Ако сè уште имате какви било прашања или грижи, ве молиме контактирајте не на info@cozmetro.com.

Клучни точки

Оваа содржина дава клучни точки од нашето политика за приватност, но можете да дознаете повеќе детали за која било од овие теми со кликнување на врската по секоја клучна точка или со користење на нашата табела со содржини подолу за да го најдете делот што го барате. Можете исто така да кликнете тука за директно да отидете на нашата табела со содржини.

Кои лични податоци ги обработуваме? Кога ги посетувате, користите или навигирате во нашите Услуги, ние може да обработуваме лични податоци во зависност од тоа како комуницирате со КОЗМЕТРО ДООЕЛ и Услугите, изборите што ги правите и производите и функциите што ги користите. Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Дали обработуваме некои чувствителни лични податоци? Ние не обработуваме чувствителни лични податоци.

Дали добиваме информации од трети страни? Не добиваме никакви информации од трети страни.

Како ги обработуваме вашите податоци? Ние ги обработуваме вашите податоци за да ги обезбедиме, подобриме и администрираме нашите Услуги, да комуницираме со вас, заради безбедност и спречување измами и да се усогласиме со законот. Ние, исто така, може да ги обработуваме вашите податоци за други цели со ваша согласност. Ние ги обработуваме вашите податоци само кога имаме валидна правна причина да го сториме тоа. Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Во кои ситуации споделуваме лични податоци? Можеме да споделуваме податоци во специфични ситуации и со одредени категории на трети страни. Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Кои се вашите права? Во зависност од тоа каде се наоѓате географски, важечкиот закон за приватност може да значи дека имате одредени права во врска со вашите лични податоци. Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Како ги остварувате вашите права? Најлесен начин да ги остварите вашите права е со пополнување на нашиот формулар за барање за предмет на податоци достапен овде: https://cozmetro.com/kontakt или со контактирање со нас. Ќе го разгледаме и ќе постапиме по секое барање во согласност со важечките закони за заштита на податоците.

Содржина

 1. Кои податоци ги собираме?
 2. Како ги обработуваме вашите податоци?
 3. На кои правни основи се потпираме за обработка на вашите лични податоци?
 4. Кога и со кого ги споделуваме вашите лични податоци?
 5. Дали користеме колачиња (“cookies”) и други технологии за следење?
 6. За колку време ги чуваме вашите податоци?
 7. Дали собираме податоци од малолетни лица?
 8. Кои се вашата права на приватност?
 9. Контроли за “Do-Not-Track” функции
 10. Дали жителите на Калифорнија имаат специфични права на приватност?
 11. Дали ја ажурираме оваа политика за приватност?
 12. Како можете да не контактирате за оваа политика?
 13. Како можете да ги прегледувате, ажурирате или избришите податоците што ги собираме од вас?

Кои податоци ги собираме?

Лични податоци што ни ги давате

Накратко: Ние собираме лични податоци што ни ги давате.

Ние собираме лични податоци што доброволно ни ги давате кога се регистрирате на Услугите, изразувате интерес за добивање информации за нас или за нашите производи и услуги, кога учествувате во активности на Услугите или на друг начин кога ќе ни контактирате.

Лични податоци обезбедени од вас. Личните податоци што ги собираме зависат од контекстот на вашите интеракции со нас и Услугите, изборите што ги правите и производите и функциите што ги користите. Личните податоци што ги собираме може да го вклучуваат следново:

 1. имиња
 2. телефонски броеви
 3. адреси на е-пошта
 4. поштенски адреси
 5. податоци за контакт или автентикација
 6. адреси за наплата
 7. броеви на дебитни/кредитни картички

Чувствителни информации. Ние не обработуваме чувствителни информации.

Податоци за плаќање. Може да собереме потребни податоци за обработка на вашето плаќање доколку купувате со кредитна/дебитна картичка, како што се бројот на вашата картичка и безбедносниот код поврзан со вашата картичка. Сите податоци за плаќање се чуваат од ASSECO SEE и HALKBANK MK. Можете да ги најдете нивните политики за приватност овде:

– Политика за приватност на ASSECO SEE
Политика за приватност на HALKBANK MK

Сите лични податоци што ни ги давате мора да бидат вистинити, целосни и точни и мора да не известите за какви било промени на таквите лични податоци.

Податоци кои се собираат автоматски

Накратко: некои податоци — како што се адресата на вашиот Интернет протокол (IP) и/или карактеристиките на прелистувачот и уредот — се собираат автоматски кога ќе ги посетите нашите услуги.

Ние автоматски собираме одредени податоци кога ги користете или ги посетувате Услугите. Овие податцои не го откриваат вашиот специфичен идентитет (како вашето име или информации за контакт), но може да вклучуваат информации за уредот и користењето, како што се вашата IP адреса, прелистувачот и карактеристиките на уредот, оперативниот систем, преференциите за јазици, URL-адреси за упатување, име на уредот, земја, локација, информации за тоа како и кога ги користите нашите услуги и други технички информации. Овие податоци првенствено се потребни за одржување на безбедноста и работењето на нашите Услуги, како и за нашите внатрешни аналитички цели и известување.

Како и многу други бизниси, и ние собираме информации преку колачиња и слични технологии. Информациите што ги собираме вклучуваат:

– Logs (“дневник”) и податоци за користење. Податоците за евиденција и користење се поврзани со услугата, дијагностичките информации, користењето и перформансите, нашите сервери автоматски ги собираат кога пристапувате или ги користите нашите Услуги и кои ги снимаме во датотеките за евиденција. Во зависност од тоа како комуницирате со нас, овие податоци од logs (“дневникот”) може да ја вклучуваат вашата IP адреса, информации за уредот, тип на прелистувач и поставки и информации за вашата активност во Услугите (како што се датум/време поврзани со вашето користење, страници и прегледани датотеки, пребарувања и други дејства што ги преземате, како што се функциите што ги користите), информации за настани на уредот (како што се системската активност, извештаи за грешки (понекогаш наречени „депонии за падови“) и хардверски поставки).

– Податоци за уредот. Ние собираме податоци за уредот, како што се информации за вашиот компјутер, телефон, таблет или друг уред што го користите за пристап до Услугите. Во зависност од користениот уред, податоците на овој уред може да вклучуваат информации како што се вашата IP адреса (или прокси-сервер), идентификациски броеви на уредот и апликацијата, локација, тип на прелистувач, модел на хардвер, давател на интернет услуги и/или мобилен оператор, оперативен систем и информации за конфигурацијата на системот.

– Податоци за локација. Ние собираме податоци за локацијата, како што се информации за локацијата на вашиот уред, кои можат да бидат прецизни или непрецизни. Колку информации собираме зависи од типот и поставките на уредот што го користите за пристап до Услугите. На пример, може да користиме GPS и други технологии за собирање податоци за геолокација кои ни ја кажуваат вашата моментална локација (врз основа на вашата IP адреса). Може да се откажете од тоа да ни дозволите да ги собираме овие информации или со одбивање пристап до информациите или со оневозможување на вашата поставка за локација на вашиот уред. Меѓутоа, ако изберете да се откажете, можеби нема да можете да користите одредени аспекти на Услугите.

Како ги обработуваме вашите податоци?

Накратко: Ги обработуваме вашите информации за да ги обезбедиме, подобриме и администрираме нашите услуги, да комуницираме со вас, заради безбедност и спречување измами и да се усогласиме со законот. Ние, исто така, може да ги обработуваме вашите информации за други цели со ваша согласност.

Ние ги обработуваме вашите лични податоци од различни причини, во зависност од тоа како комуницирате со нашите услуги, вклучувајќи:

 1. За да се олесни креирањето и автентикацијата на сметките и на друг начин да управувате со корисничките сметки. Може да ги обработиме вашите податоци за да можете да креирате и да се најавите на вашата сметка, како и да ја одржувате вашата сметка во работна состојба.
 2. Да се испорача и олесни испораката на услугите до корисникот. Можеме да ги обработиме вашите податоци за да ви ја обезбедиме бараната услуга.
 3. За да одговориме на барањата на корисниците/понудеме поддршка на корисниците. Можеме да ги обработиме вашите податоци за да одговориме на вашите прашања и да ги решиме сите потенцијални проблеми што може да ги имате со бараната услуга.
 4. Да ви испратат административни информации. Можеме да ги обработиме вашите податоци за да ви испратиме детали за нашите производи и услуги, промени во нашите услови и политики и други слични информации.
 5. За исполнување и управување со вашите нарачки. Можеме да ги обработиме вашите податоци за да ги исполниме и управуваме вашите нарачки, плаќања, враќања и размени направени преку Услугите.
 6. За да овозможиме комуникација помеѓу корисник-корисник. Можеме да ги обработиме вашите податоци доколку изберете да користите некоја од нашите понуди што овозможуваат комуникација со друг корисник.
 7. Да побараме повратна информација. Можеме да ги обработиме вашите податоци кога е потребно за да побараме повратни информации и да ве контактираме за вашето користење на нашите услуги.
 8. Да ви испраќаме маркетинг и промотивни комуникации. Можеме да ги обработиме личните податоци што ни ги испраќате за наши маркетинг цели, доколку тоа е во согласност со вашите маркетинг параметри. Можете да се откажете од нашите маркетинг-мејлови во секое време. За повеќе информации, видете „КОИ СЕ ВАШИТЕ ПРАВА НА ПРИВАТНОСТ?” подолу).
 9. Да ви достави насочено рекламирање. Можеме да ги обработиме вашите податоци за да развиеме и прикажуваме персонализирана содржина и рекламирање приспособени на вашите интереси, локација и друго.
 10. Да ги заштитиме нашите услуги. Можеме да ги обработиме вашите податоци како дел од нашите напори да ги одржуваме нашите Услуги безбедни и сигурни, вклучително и следење и спречување на измами.
 11. Да се идентификуваат трендовите на користење. Може да обработуваме податоци за тоа како ги користите нашите услуги за подобро да разбереме како тие се користат за да можеме да ги подобриме.
 12. Да ја одредиме ефективноста на нашите маркетинг и промотивни кампањи. Можеби ќе ги обработиме вашите податоци за подобро да разбереме како да обезбедиме маркетинг и промотивни кампањи кои се најрелевантни за вас.
 13. Да се спаси или заштити виталниот интерес на поединецот. Можеме да ги обработуваме вашите податоци кога е неопходно за да го зачуваме или заштитиме виталниот интерес на поединецот, како на пример да спречиме штета.

На кои правни основи се потпираме за обработка на вашите лични податоци?

Накратко: ние ги обработуваме вашите лични податоци само кога веруваме дека е неопходно и имаме валидна правна причина (т.е. правна основа) да го сториме тоа според важечкиот закон, како со ваша согласност, да се усогласиме со законите, да ви даваме услуги да стапиме или да ги исполниме нашите договорни обврски, да ги заштитиме вашите права или да ги исполниме нашите легитимни деловни интереси.

Општата регулатива за заштита на податоци (GDPR) и GDPR на ОК од нас бараат да ги објасниме важечките правни основи на кои се потпираме за да ги обработиме вашите лични информации. Како такви, може да се потпреме на следните правни основи за обработка на вашите лични податоци:

Согласност. Можеме да ги обработиме вашите податоци доколку сте ни дале дозвола (т.е. согласност) да ги користиме вашите лични податоци за одредена цел. Можете да ја повлечете вашата согласност во секое време. Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Извршување на договор. Можеме да ги обработиме вашите лични податоци кога сметаме дека е неопходно да ги исполниме нашите договорни обврски кон вас, вклучително и обезбедување на нашите услуги или на ваше барање пред да склучиме договор со вас.

Легитимни интереси. Можеме да ги обработуваме вашите податоци кога веруваме дека е разумно неопходно за да ги постигнеме нашите легитимни деловни интереси и тие интереси не ги надминуваат вашите интереси и основни права и слободи. На пример, можеме да ги обработиме вашите лични податоци за некои од опишаните со цел да:

 1. Испратиме на корисниците информации за специјални понуди и попусти на нашите производи и услуги
 2. Прикажуваме персонализирана и релевантна рекламна содржина за нашите корисници
 3. Анализираме како се користат нашите услуги за да можеме да ги подобриме за да ги ангажираме и задржиме корисниците
 4. Ги поддржиме нашите маркетинг активности
 5. Дијагностицифираме проблеми и/или спречување на измамнички активности
 6. Разбереме како нашите корисници ги користат нашите производи и услуги за да можеме да го подобриме корисничкото искуство

Правни обврски. Можеме да ги обработуваме вашите податоци онаму каде што веруваме дека е неопходно за усогласување со нашите законски обврски, како на пример да соработуваме со тело за спроведување на законот или регулаторна агенција, да ги користиме или браниме нашите законски права или да ги откриеме вашите информации како доказ во судскиот спор во кој сме вклучени.

Витални интереси. Можеме да ги обработуваме вашите податоци каде што веруваме дека е неопходно да ги заштитиме вашите витални интереси или виталните интереси на трета страна, како што се ситуации кои вклучуваат потенцијални закани за безбедноста на кое било лице.

Кога и со кого ги споделуваме вашите лични податоци?

Накратко: Можеме да споделуваме податоци во конкретни ситуации опишани во овој дел и/или со следните категории на трети страни.

Добавувачи, консултанти и други даватели на услуги од трети лица. Можеме да ги споделиме вашите податоци со трети лица продавачи, даватели на услуги, изведувачи или агенти („трети страни“) кои вршат услуги за нас или во наше име и бараат пристап до таквите информации за да ја завршат таа работа. Имаме договори со нашите трети страни, кои се дизајнирани да помогнат во заштитата на вашите лични информации. Ова значи дека тие не можат да направат ништо со вашите лични податоци освен ако не сме им наложиле да го сторат тоа. Тие, исто така, нема да ги споделат вашите лични податоци со која било организација освен со нас. Тие, исто така, се обврзуваат да ги заштитат податоците што ги чуваат во наше име и да ги задржат за периодот што ние го наложуваме. Категориите на трети страни со кои можеме да споделиме лични податоци се како што следува:

 1. Даватели на услуги за исполнување на нарачки
 2. Услуги за анализа на податоци
 3. Процесори за плаќање

Можеби ќе треба да ги споделиме вашите лични податоци во следниве ситуации:

 1. Деловни трансфери. Можеме да ги споделиме или пренесеме вашите податоци во врска со или за време на преговорите за какво било спојување, продажба на имот на компанијата, финансирање или стекнување на целиот или дел од нашиот бизнис на друга компанија.
 2. Кога користиме API на платформата „Карти на Google“. Можеме да ги споделиме вашите податоци со одредени API на платформата на „Карти на Google“ (на пр., API на „Карти на Google“, API на Места). За да дознаете повеќе за Политиката за приватност на Google, ве молиме кликнете тука.
 3. Деловни партнери. Можеме да ги споделиме вашите податоци со нашите деловни партнери за да ви понудиме одредени производи, услуги или промоции.

Дали користиме колачиња ("cookies") и други технологии за следење?

Накратко: Можеме да користиме колачиња и други технологии за следење за собирање и складирање на вашите податоци.

Може да користиме колачиња и слични технологии за следење (како web-beacons и пиксели) за пристап или складирање на информации. Конкретни информации за тоа како ги користиме таквите технологии и како можете да одбиете одредени колачиња се наведени во нашата Политика за колачиња.

За колку време ги чуваме вашите податоци?

Накратко: Ги чуваме вашите податоци онолку долго колку што е потребно за да ги исполниме целите наведени во оваа политика за приватност, освен ако поинаку не налага со закон.

Ќе ги чуваме вашите лични податоци само онолку колку што е потребно за целите наведени во оваа политика за приватност, освен ако не е потребен или дозволен подолг период на задржување со закон (како даночни, сметководствени или други законски барања). Ниту една цел во ова известување нема да бара од нас да ги чуваме вашите лични податоци подолго од временскиот период во кој корисниците имаат сметка кај нас.

Кога немаме постојана легитимна деловна потреба да ги обработуваме вашите лични податоци, ние или ќе ги избришеме или анонимизираме таквите податоци или, ако тоа не е можно (на пример, затоа што вашите лични податоци се зачувани во резервни архиви), тогаш безбедно ќе ги чуваме вашите лични податоци и ќе ги изолираме од каква било понатамошна обработка додека ќе биде можно бришење на истите.

Дали собираме податоци од малолетни лица?

Накратко: Ги чуваме вашите податоци онолку долго колку што е потребно за да ги исполниме целите наведени во оваа политика за приватност, освен ако поинаку не налага со закон.

Ќе ги чуваме вашите лични податоци само онолку колку што е потребно за целите наведени во оваа политика за приватност, освен ако не е потребен или дозволен подолг период на задржување со закон (како даночни, сметководствени или други законски барања). Ниту една цел во ова известување нема да бара од нас да ги чуваме вашите лични податоци подолго од временскиот период во кој корисниците имаат сметка кај нас.

Кога немаме постојана легитимна деловна потреба да ги обработуваме вашите лични податоци, ние или ќе ги избришеме или анонимизираме таквите податоци или, ако тоа не е можно (на пример, затоа што вашите лични податоци се зачувани во резервни архиви), тогаш безбедно ќе ги чуваме вашите лични податоци и ќе ги изолираме од каква било понатамошна обработка додека ќе биде можно бришење на истите.

Кои се вашата права на приватност?

Накратко: во некои региони, како што се Европската економска област (ЕЕА) и Обединетото Кралство (Велика Британија), имате права што ви овозможуваат поголем пристап и контрола над вашите лични информации. Може да ја прегледате, промените или прекинете вашата сметка на во секое време.

Во некои региони (како ЕЕА и ОК), имате одредени права според важечките закони за заштита на податоците. Тие може да го вклучуваат правото (i) да побарате пристап и да добиете копија од вашите лични информации, (ii) да побарате исправка или бришење; (iii) да ја ограничи обработката на вашите лични податоци; и (iv) доколку е применливо, за преносливост на податоци. Во одредени околности, може да имате и право да се спротивставите на обработката на вашите лични податоци. Можете да поднесете такво барање со контактирање со нас користејќи ги деталите за контакт дадени во делот “Како можете да не контактирате за оваа политика?” подолу.

Ќе го разгледаме и ќе постапиме по секое барање во согласност со важечките закони за заштита на податоците. Ако се наоѓате во ЕЕА или ОК и мислите дека незаконски ги обработуваме вашите лични податоци, имате право да се жалите и до вашиот локален надзорен орган за заштита на податоците.

Доколку се наоѓате во Швајцарија, деталите за контакт за органите за заштита на податоците се достапни овде.

Повлекување на вашата согласност: Ако се потпираме на вашата согласност за обработка на вашите лични податоци, имате право да ја повлечете согласноста во секое време. Можете да ја повлечете вашата согласност во секое време со контактирање со нас преку деталите за контакт дадени во делот “Како можете да не контактирате за оваа политика?” подолу или ажурирање на вашите параметри.

Сепак, имајте предвид дека ова нема да влијае на законитоста на обработката пред нејзиното повлекување, ниту, пак, ќе влијае на обработката на вашите лични податоци спроведена врз основа на законски основи за обработка, освен согласноста.

Откажување од маркетинг и промотивни комуникации: Можете да се откажете од нашите маркетинг и промотивни комуникации во секое време со кликнување на врската за отпишување во е-пораките што ги испраќаме или со контактирање со нас користејќи ги деталите дадени во делот “Како можете да не контактирате за оваа политика?” подолу. Потоа ќе бидете отстранети од маркетинг листите. Сепак, сè уште може да комуницираме со вас – на пример, да ви испратиме пораки поврзани со услугата кои се неопходни за администрирање и користење на вашата сметка, за да одговориме на барањата за услуги или за други немаркетиншки цели.

Информации за сметката: Доколку сакате во секое време да ги прегледате или промените информациите во вашата сметка или да ја укинете вашата сметка, можете да се најавете во поставките на вашата сметка и ажурирајте ја вашата корисничка сметка.

По ваше барање за укинување на вашата сметка, ќе ја деактивираме или избришеме вашата сметка и информации од нашите активни бази на податоци. Сепак, може да задржиме некои информации во нашите датотеки за да спречиме измама, да ги решиме проблемите, да помогнеме во какви било истраги, да ги спроведеме нашите законски услови и/или да се усогласиме со важечките законски барања.

Колачиња и слични технологии: повеќето веб-прелистувачи стандардно се поставени да прифаќаат колачиња. Ако сакате, обично можете да изберете да го поставите вашиот прелистувач да отстранува колачиња и да ги одбива колачињата. Ако изберете да ги отстраните колачињата или да ги одбиете колачињата, тоа може да влијае на одредени функции или услуги на нашите услуги. За да се откажете од рекламирањето засновано на интерес од огласувачите на нашите услуги, посетете ја http://www.aboutads.info/choices/.

Ако имате прашања или коментари за вашите права за приватност, можете да ни испратите е-пошта на info@cozmetro.com.

Контроли за "Do-Not-Track" функции

Повеќето веб-прелистувачи и некои мобилни оперативни системи и мобилни апликации вклучуваат функција или поставка „Не следете“ („DNT“) што можете да ја активирате за да сигнализирате за вашата претпочитана приватност да не се следат и собираат податоци за вашите активности на онлајн прелистување. Во оваа фаза не е финализиран единствен технолошки стандард за препознавање и имплементирање на DNT сигнали. Како такви, ние во моментов не реагираме на сигналите на прелистувачот DNT или на кој било друг механизам што автоматски го соопштува вашиот избор да не се следи онлајн. Доколку се усвои стандард за онлајн следење што мора да го следиме во иднина, ќе ве информираме за таа практика во ревидираната верзија на оваа политика за приватност.

Дали жителите на Калифорнија имаат специфични права на приватност?

Накратко: Да, ако сте жител на Калифорнија, ви се доделуваат конкретни права во врска со пристапот до вашите лични податоци.

Членот 1798.83 на Граѓанскиот законик на Калифорнија, исто така познат како закон „Shine The Light“, им дозволува на нашите корисници кои се жители на Калифорнија да бараат и да добиваат од нас, еднаш годишно и бесплатно, информации за категориите на лични податоци (доколку ги има) што сме ги откриле на трети страни за цели на директен маркетинг и имињата и адресите на сите трети страни со кои споделивме лични податоци во непосредно претходната календарска година. Ако сте жител на Калифорнија и сакате да поднесете такво барање, ве молиме поднесете ни го вашето барање во писмена форма користејќи ги информациите за контакт дадени подолу.

Ако сте помлади од 18 години, живеете во Калифорнија и имате регистрирана сметка во Услугите, имате право да побарате отстранување на несаканите податоци што јавно ги објавувате на Услугите. За да побарате отстранување на таквите податоци, ве молиме контактирајте со нас користејќи ги информациите за контакт дадени подолу и вклучете ја адресата на е-пошта поврзана со вашата сметка и изјава дека живеете во Калифорнија. Ќе се погрижиме податоците да не се јавно прикажани на Услугите, но имајте предвид дека податоците може да не бидат целосно или сеопфатно отстранети од сите наши системи (на пр., резервни копии, итн.).

Дали ја ажурираме оваа политика за приватност?

Накратко: Да, ќе го ажурираме оваа политика по потреба за да останеме во согласност со релевантните закони.

Можеме да го ажурираме оваа политика за приватност од време на време. Ажурираната верзија ќе биде означена со ажуриран датум и ажурираната верзија ќе стапи во сила веднаш штом ќе биде достапна. Ако направиме материјални промени на ова известување за приватност, може да ве известиме или со објавување за таквите промени или со директно испраќање на известување. Ве охрабруваме често да го прегледувате оваа политика за приватност за да бидете информирани за тоа како ги заштитуваме вашите информации.

Како можете да не контактирате за оваа политика?

Ако имате прашања или коментари за оваа политика, можете да ни испратите е-пошта на info@cozmetro.com или по пошта на:

КОЗМЕТРО ДООЕЛ
Дренак 4А, Визбегово, Скопје 1000, Македонија

Како можете да ги прегледувате, ажурирате или избришите податоците што ги собираме од вас?

Врз основа на важечките закони на вашата земја, можеби имате право да побарате пристап до личните податоци што ги собираме од вас, да ги промените тие информации или да ги избришете. За да побарате преглед, ажурирање или бришење на вашите лични податоци, кликнете тука.

X