Задоволство на купувачот

Помогнете ни да го подобриме вашето искуство за купување со споделување на вашите коментари. Ве молиме одвојте малку време за да одговорите на неколку прашања за вашата последна посета.

Контактираjте не

Адреса
Пишете ни
Jавете ни се:

Телефон: +389 75 425 406

Продажни салони

Скопjе

ГТЦ

Адреса: ул. Кеj 13-ти Ноември бр. ГТЦ / Локал 492-3 Приземjе, Центар, Скопjе
Тел: +389 76 381 386
Email: goldenrose550skopje@gmail.com

Скопjе

ТЦ Бисер

Адреса: Булевар Jане Сандански бр. 82/001-073 Приземjе, Аеродром, Скопjе
Тел: +389 75 214 542
Email: goldenrose67biser@gmail.com

Скопjе

Skopje City Mall

Адреса: ул. Љубљанска бр. 4 / Позициjа К-09 до Fashion & Friends, Карпош, Скопjе
Тел: +389 76 360 211
Email: goldenrose56skopje@gmail.com

СКОПЈЕ

East Gate Mall

Адреса: ул. Беласица бр. 2, Скопје
Тел: +389 75 297 655
Email: goldenrose4eastgate@gmail.com

Тетово

ТЦ Тетово

Адреса: ул. Илинденска бр. 1, Тетово
Тел: +389 78 269 487
Email: goldenrose63tetovo@gmail.com

Тетово

Remall Tetovo

Адреса: ул. 120 бр. 2 / Локал P-2, Тетово
Тел: +389 76 248 287
Email: goldenrose58tetovo@gmail.com

Охрид

Охрид

Адреса: ул. Св. Климент Охридски бр. 5, Охрид
Кавадарци

Кавадарци

Адреса: ул. Илинденска бр. 46/А, Кавадарци
Тел: +389 75 236 724
Email: goldenrose64kavadarci@gmail.com

X