Golden Rose Liquid Powdery Mineral Foundation

465ден

Напредната технологија ги обезбедува сите придобивки од минералите и природните масла во течната минерална основа.

Содржи минерални активни состојки; Мика, силициум диоксид, каолин, цинк, бакар, манган и магнезиум. Тие создаваат бариера помеѓу кожата и околината додека ја пуштаат кожата да дише.

Формулата збогатена со витамини, природни масла и УВ заштита SPF15. Антиоксидантните витамини А и Е ја штитат кожата од фактори на животната средина.

1
2
3
4
5
6
7
8
10
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10

Information

X