Golden Rose Lipstick

165ден

Ова е одличен кармин кој обезбедува добра покриеност со часови.

Содржи хидратантни креми кои ги прават усните мазни и меки. Создава брилијантни, сјајни усни со формула што не се размачкува и добра покривка збогатена со витамин Е.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 60, 61, 63, 64, 65, 67, 71, 73, 74, 76, 81, 82, 85, 90, 94, 98, 99, 103, 104, 114, 115, 116, 117, 118, 120, 121, 122, 126, 127, 128, 131, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 149, 150, 157, 162, 163, 164, 165, 166, 169, 170

Information

X