Golden Rose Lipliner Pencil

155ден

Специјална формула и висококвалитетни моливи достапни во богати и модерни алтернативи на бои. Лесно применлив.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

201, 208, 209, 211, 212, 214, 222, 223, 227, 228

Information

X