Golden Rose Green Last & Care Top Coat

145ден

Ова е веганска и растителна формула за горен слој за нокти. Создава многу тврд финиш за исклучително кратко време, обезбедува висок сјај и трајна заштита на бојата.

Формулата содржи состојки кои не се добиени од животинско потекло, со 78% природно потекло (маниока и пченка) и 86% био состојки.

На залиха

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Достапност

   Главен магацин
   Скопје, ГТЦ
   Скопје, City Mall
   Скопје, East Gate Mall
   Скопје, Т.Ц. Бисер
   Тетово, Центар
   Тетово, REM Mall
   Охрид
   Кавадарци
X