Golden Rose Green Last & Care Base Coat

145ден

Ова е веганска и растителна формула за основен слој за нокти за беспрекорна завршница. Ја измазнува површината на ноктите за полесно и подеднакво нанесување на лакот.

Формулата содржи состојки кои не се добиени од животинско потекло, со 79% природно потекло (шеќер и маниока и памук и пченка) и 87% био состојки.

На залиха

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Достапност

   Главен магацин
   Скопје, ГТЦ
   Скопје, City Mall
   Скопје, East Gate Mall
   Скопје, Т.Ц. Бисер
   Тетово, Центар
   Тетово, REM Mall
   Охрид
   Кавадарци
X