Golden Rose Eyebrow Styling Kit

560ден

Сè-во-едно сет за беспрекорни веѓи. Содржи затемнет восок и дуо пигментирана пудра. Вклучува апликатор со двоен крај со аголен врв и апликатор со четка и пинцети. Мекиот, затемнет восок совршено ги обликува веѓите. Ултра фините свилени пудри создаваат дефинирани веѓи со природен изглед.

Две нијанси на пудра може да се користат одделно или заедно за да се создаде саканата боја.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , , Бренд:

Specification

Опции

1 Blonde, 2 Ash, 3 Deep Brown

Information

X