Golden Rose Extreme Gel Shine Nail Color

95ден

Овој лак за нокти создава екстремен ефект на „гел-изглед“ и дава совршен сјај со полн финиш.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, Бренд:

Specification

Опции

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74

Information

X