Golden Rose Diamond Breeze Shimmering Body Glow

475ден

Додава златен или бронзен изглед каде и да сакате да блесне на вашето тело. Неговата кремаста и лесна текстура лесно се нанесува и брзо се суши.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Specification

Опции

1 Dazzle Gold, 2 Dazzle Bronze

Information

X