Golden Rose Dream Eyes Eyeliner

115ден

Специјална формула и висококвалитетни ајлајнери достапни во богати и модерни алтернативи на бои. Лесно применлив.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427

Information

X