Golden Rose Baked Stardust

540ден

Создава бисерен, светол и прозрачен ефект на вашето лице и образи благодарение на свилената и мека печена текстура. Можете лесно да нанесете со четка за совршена, светла и долготрајна завршница.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

101, 102, 103, 106, 107, 108, 109, 111, 112, 113

Information

X