Roxanne EDT for Women 50ml

690ден

Полни со карактер, парфемите Roxanne веднаш даваат чувство на уникатност и оригиналност. Парфемот ве обвива со чиста женска енергија и сензуалност! Достапен во различни ароми.

W1: Weekend (цветен)
W4: Rush (цветен и дрвенест)
W6: Light Blue (цветен и овошен)
W12: Trésor (цветен и ориентален)
W17: Noa (сензуален цветен и дрвенест)
W21: Addict (цветен и ориентален)
W22: Cool Water (цветен и овошен)
W24: Coco Madamoiselle (ориентален и дрвенест)
W27: Gloria (ориентален)
W39: Amor Amor (ориентален и овошен)
W55: Lady Million (цветен и овошен)
W60: Guilty (ориентален и овошен)
W61: Imperatrice 3 (цветен)
W62: Bright Crystal (цветен и овошен)
W72: La Vie Est Belle (цветен)
W73: Manifesto (цветен и ориентален)

Важно: Производот доаѓа во различни бои и не можеме да гарантираме во која боја ќе го добиете производот.

W1
W4
W6
W12
W17
W21
W22
W24
W27
W39
W55
W60
W61
W62
W72
W73
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категорија: Бренд:

Specification

Опции

W1, W4, W6, W12, W17, W21, W22, W24, W27, W39, W55, W60, W61, W62, W72, W73

Information

X