Roxanne EDT for Men 50ml

690ден

Roxanne EDT е идеален избор за мажот на 21 век. Пробајте го овој елегантен и безвременски парфем достапен во различни ароми, кој го сакаат милиони мажи ширум светот!

M1: Boss Bottled (дрвенест и зачинет)
M4: Acqua Di Gio (лимонска и ароматична)
M16: Code (ориентален и пикант)
M20: One Millione (дрвенест и зачинет)
M21: Black XS (дрвенест и зачинет)

M1
M4
M16
M20
M21
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категорија: Бренд:

Specification

Опции

M1, M4, M16, M20, M21

Information

X