Golden Rose Stick Concealer

175ден

Коректор кој ги покрива дамките и ја осветлува областа околу очите, со 6 алтернативи на бои.

1
2
3
4
5
6
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, , Бренд:

Specification

Опции

1, 2, 3, 4, 5, 6

Information

X