Golden Rose Keratin Fall & Winter Collection

85ден

Оваа серија има долготрајна, високо пигментирана формула збогатена со кератин. Лаковите ќе обезбедат совршено покривање и сјајна завршница на ноктите. Достапен во широк спектар на бои.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, Бренд:

Specification

Опции

201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220

Information

X