Golden Rose Green Last & Care Nail Color

140ден

Овој лак за нокти е веганска и чиста формула за лак за нокти од растителна основа која дава сјај и богата пигментна боја на ноктите додека им овозможува на вашите нокти да останат здрави.

Формулата не содржи состојки од животинско потекло, со до 75% природно потекло и до 80% био состојки. Формулата е составена од квалитетни состојки на растителна основа како шеќерна трска и памук, маниока и пченка. Амбалажата е изработена со 20% рециклирани материјали (пластични делови).

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, Бренд:

Specification

Опции

101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140

Information

X