Roxanne Happy Tears EDT for Women 70ml

420ден

Потопете се во хармоничен спој на повеќе мириси, создавајќи хипнотизирачка симфонија на мирис. Подигнете ги вашите сетила со секоја нота, бидејќи овој уникатен парфем ве води на волшебно патување како ниеден друг.

W6: Light Blue (цветен и овошен)
W17: Noa (сензуален цветен и дрвенест)
W21: Addict (цветен и ориентален)
W62: Bright Crystal (цветен и овошен)
W72: La Vie Est Belle (цветен)
W73: Manifesto (цветен и ориентален)

W6
W17
W21
W22
W36
W53
W54
W57
W60
W61
W62
W72
W73
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категорија: Бренд:

Specification

Опции

W6, W17, W21, W22, W36, W53, W54, W57, W60, W61, W62, W72, W73

Information

X