Golden Rose UV Gel Nail Color

275ден

UV гел боја за нокти се нанесува два слоја по нанесувањето на основниот слој и се пече 30 секунди, по секоја апликација.

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, Бренд:

Specification

Опции

101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 201, 202, 203, 204

Information

X