Sea Color Hidrogen 60ml

50ден

Оксидантите се произведени за професионална употреба. Ако сакате да додадете боја на вашата коса без да ја оштетите, дефинитивно треба да добиете услуга од специјалист. Треба да се почитуваат мерките за оксидација и да не се става на косата подолго или помалку од наведеното време.

6%
9%
12%
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Шифра: N/A Категории:, Бренд:

Specification

Опции

6%, 9%, 12%

Information

X